In de dagelijkse operatie komt het geregeld voor dat een toegewezen kamer van de lijst van de schoonmaker moet worden verwijderd.

Als het bekend is wie deze kamer schoonmaakt is het mogelijk via de app om direct de toegewezen schoonmaker te wijzigen. Indien een kamer van de lijst van de schoonmaker verwijderd moet worden en onbekend is wie deze taak oppakt doen we dit via het dashboard.

1. Zorg ervoor dat je je bevindt op de housekeeping pagina van het object.
  2. Klik een schoonmaker of team aan waarbij je de kamer toewijzing wil verwijderen.
  3. Klik via de checkbox de kamers aan die ontkoppeld mogen worden.
  4. Druk vervolgens op de ontkoppelknop.
  5. Accepteer vervolgens de bevestigingsmelding om de kamers te verwijderen voor de schoonmaker.

Let op! de schoonmaker moet de app eerst synchroniseren voordat ook daar de toegewezen kamer verwijderd is