Het kan voorkomen dat de gebruiker probeert in te loggen, maar dit niet lukt.
In deze situatie kunnen de volgende onderdelen gecontroleerd worden.

1. Zorg er voor dat de laptop of pc over een bekabelde, Wifi of 4G verbinding beschikt

2. Zorg er voor dat de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn gespeld/ingevoerd.
    Wellicht is er een @ of een .nl vergeten, de naam verkeerd gespeld of controleer het e-mailadres en/of het wachtwoord niet met een hoofdletter begint.

Mocht het inloggen niet lukken, kan er op Wachtwoord vergeten? geklikt worden.
Via deze weg krijg je een email om je wachtwoord te herstellen.