In de dagelijkse operatie worden er gegevens verstuurt middels de Leviy App. Hierbij kan je denken aan formulieren, meldingen, checklisten en DKS'en.

Hierbij is het mogelijk om gebruikers een notificatie per e-mail of doormiddel van een push notificatie op de hoogte te stellen, wanneer er gegevens verstuurt zijn.

Hierbij is het ook mogelijk om dagelijks één notificatie email te krijgen met daarin de laatste verstuurde formulieren, meldingen, checklisten en DKS'en.

In de e-mail die de gebruiker ontvangt staat een link die direct naar de juiste gegevens in het dashboard verwijst.
Echter ontvangt de gebruiker, die de gegevens verstuurd heeft, zelf geen notificatie per e-mail.

Deze notificaties wordt enkel naar de collega's verstuurd die ook toegang hebben tot dit pand. Zij ontvangen enkel de notificaties van hun collega's op hetzelfde pand.