Wanneer de formulieren ingevuld zijn, kun je deze zowel bekijken in het Dashboard al in de App. Kies hieronder de optie die voor jou van toepassing is:

Dashboard

Mogelijkheid 1: Een ingevuld formulier terugvinden in het Dashboard:

1. Kies bij beheer voor Ingevulde formulieren
  2. Open het ingevulde formulier dat je wilt bekijken

Mogelijkheid 2: Een ingevuld formulier terugvinden in het Dashboard per klant, object of unit:

1. Navigeer via de menubalk naar de klant, het object of de unit waarvoor het formulier is ingevuld
  2. Klik in de lokale navigatie op Ingevulde formulieren
  3. Open het ingevulde formulier dat je wilt bekijken

App

Een ingevuld formulier terugvinden in de App

1. Kies op de homepagina voor Klanten, Objecten of Units, afhankelijk waarop het formulier is ingevuld.
  2. Kies de klant, het object of de unit waar het ingevulde formulier onder staat
  3. Kies onder resultaten voor Formulieren
  4. Bekijk het ingevulde formulier

Let op
In de app is het aantal formulieren die je terug kunt kijken beperkt. Ga hiervoor naar het dashboard.