De planningen van de Room Attendants staan in de app van de Supervisor. Dit zorgt er voor dat de Supervisor een goed overzicht heeft van de tijd en de Room Attendant dus op tijd loopt of wellicht achterloopt. Tevens kan de Supervisor vanuit de app de kamers controleren:

1. Klik op de homepagina op de blauwe knop Housekeeping

2. Klik op de naam van een Room Attendant van wie je de kamer wilt controleren

3. Klik op de kamer welke gecontroleerd moet worden

4. a. Indien de kamer direct kan worden goedgekeurd, zonder het gebruik van de checklist, dan kan de kamer gelijk op Goedkeuren worden gezet.

4. b. Om de kamer te controleren op basis van de toegevoegde checklist, klik je op Start Inspectie.
De vragen van de checklist worden weergegeven. Deze vragen kunnen simpelweg beantwoord worden door over het scherm te swipen ofwel met een vinger of het scherm te vegen tot het gewenste antwoord in beeld staat bij de vraag. Een andere mogelijkheid is door op de vraag te klikken. In een nieuw scherm wordt dan de vraag weergegeven met bijbehorende antwoordmogelijkheden. Tevens is het mogelijk om een verklaring / toelichting te geven bij het gegeven antwoord en een foto toe te voegen ter verduidelijking. Klik rechtsboven op de 'V' om terug te keren naar de vragenlijst.

Is de kamer schoon en mag de status worden gewijzigd naar Geïnspecteerd? Klik dan op Goedkeuren.
Is de kamer niet voldoende schoon en wil je de status terug wijzigen naar Vuil, klik dan op Afkeuren.

De kamer zal dan in het rood worden getoond in de to do lijst van de schoonmaker.