Door middel van de schoonmaak statussen is het mogelijk om voor de schoonmaker inzichtelijk te maken welke status een unit heeft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat dit wordt gebruikt op een vakantiepark, een unit is op dat moment een huisje. Hieronder wordt uitgelegd hoe de actuele statussen van de units opgezocht kunnen worden:

1. Open de Leviy app

2. Klik op Units

3. In dit overzicht staan de actuele statussen van de units die je eventueel kunt filteren op een specifieke status.