Om, eventueel aan u toegekende, geplande taken in te zien worden de volgende stappen gevolgd.

1. Kies op de homepagina voor ‘Geplande taken’.
    Zodra er op deze knop is geklikt, verschijnt er een agenda. In deze agenda staan op een bepaald aantal dagen een grijs vakje met een geel cijfer. Onder de agenda staan data met daaronder de taken.
    Om een taak te openen moet op een taak geklikt worden. In het scherm dat volgt kunnen de volgende stappen gevolgd worden.
2. Controleer de naam van de taak.
3. Voeg eventueel een opmerking toe, bijvoorbeeld waarom de taak is afgerond.
    Zodra alle onderdelen naar wens zijn ingevuld, klikt u op ‘Afronden’.
    Op deze manier kunt u de taak afronden en wordt deze meteen verzonden. U wordt vervolgens teruggeleid naar het scherm met de geplande taken in de agenda.

Tevens kunnen bovenstaande stappen ook gevolgd worden wanneer er bij ‘Mijn Units’ voor een unit is gekozen. De taken worden dan weergegeven onder het kopje ‘’Geplande taken’’.