Wanneer er een nieuwe medewerker is aangenomen wil je toegang geven tot het systeem.
Om een nieuwe gebruiker toegang te geven kan je de volgende stappen volgen:

• Log in op accounts.leviy.com
  • Selecteer "Gebruikers"in de linkerkolom
  • Klik rechtsboven op de "blauwe plus"
  • Vul de gegevens in van de nieuwe gebruiker
  • Bij "E-mail" vul je het e-mailadres in. Heeft de gebruiker geen zakelijk e-mailadres, dan kan er een fictief e-mailadres ingevuld, bijvoorbeeld voorletter.achternaam@bedrijfsnaam.nl
    De gebruiker zal geen notificaties ontvangen indien noodzakelijk.
    Let op; De domeinnaam (...@domeinnaam.nl) dient wel overeen te komen met de domeinnaam van jouw organisatie

• Kies bij "Gebruikerstypes" voor de juiste gebruikerstype
  • Kies bij "Dashboard Groepen" de juiste groep
  • Kies bij "Rollen" de juiste rol
    Tip; Heb je geen of niet de juiste groep en/of rol die je kan toevoegen?
    Klik dan op groep of rol hoe je deze kunt aanmaken.
  • Klik op "Registreer gebruiker"
    De gebruiker is toegevoegd!

Let op: om gebruikers te registreren heb je de rol HR Medewerker of Systeembeheerder nodig.