Als gebruikersnaam wordt er een e-mailadres gebruikt. Het kan voorkomen dat er een fout staat of dat het e-mailadres gewijzigd moet worden.
Dit kan middels onderstaande stappen aangepast worden.

• Klik in de menubalk rechtsboven op de app switcheren vervolgens 'Accounts'
  • Kies vervolgens voor 'Gebruikers'
  • Typ in de zoekbalk de naam van de gebruiker en druk op enter
  • Klik op de regel van de gebruiker om de detailpagina van de gebruiker te tonen
  • Klik op het e-mailadres en pas het e-mailadres aan
  • Klik op 'nieuw e-mailadres opslaan'

Tip! Indien je niet de mogelijkheid hebt om de rol aan te passen vraag dan aan de applicatiebeheerder in je organisatie.