Stap 1: Rollen instellen

1. Om er voor te zorgen dat gebruikers binnen de app de formulieren mogen zien is het nodig om de rollen op een juiste wijze in te stellen.
  2. Gebruikers mogen middels hun rol formulieren inzien, toevoegen, bewerken en verwijderen. Deze instellingen zijn afzonderlijk in te stellen.
  3. Ga vervolgens naar de rol die formulieren mag bekijken en toevoegen.
  4. Selecteer de rechten onder Formulieren, bekijken en toevoegen.
  5. Selecteer de rechten onder Ingevulde formulieren, bekijken en toevoegen.
  6. En sla deze gegevens op.
  7. Dit is alles wat er bij rollen ingesteld hoeft te worden. Een gebruiker mag nu formulieren bekijken en toevoegen

Stap 2: Rol toevoegen aan specifiek formulier

1. Ga naar de formulieren en selecteer het gewenst formulier.
  2. Druk op bewerken (het oranje potlootje)
  3. Voeg de rol toe aan Rollen die mogen (aan)maken
  4. Voeg de rol ook toe aan Rollen die mogen bekijken

Nu deze stappen zijn uitgeoverd wordt het voor een gebruiker mogelijk om binnen de app het specifieke formulier te zien en toe te voegen

Stappen om te volgen