Soms kunnen bestanden verdwaald raken. Als bijvoorbeeld een klant op inactief is gezet in het dashboard, kunnen de bestanden die aan deze klant gekoppeld waren verdwaald raken in Leviy.
Omdat wij het belangrijk vinden dat bestanden niet verloren gaan, zullen deze 'orphan' bestanden terug te vinden zijn op de 'Alle bestanden' pagina onder het tabje 'Orphan bestanden'.
Zo zullen ze nooit kwijtraken. Alleen gebruikers met de rol 'Systeembeheerder' kunnen 'orphan' bestanden zien.
Hieronder staat omschreven wat er gedaan kan worden als dit voorkomt.

• Klik op het tabje tabje 'Orphan bestanden' op de 'Alle bestanden' pagina. Indien er orphan bestanden zijn, zal dit al te zien zijn aan de oranje kleur van het tabje ondersteund door een getal
  • Het scherm met alle orphan bestanden wordt zichtbaar
  • Klik op een bestand om deze te openen en te bewerken
  • Klik op het menu icoonen kies voor Koppelingen bewerken om het bestand opnieuw te koppelen aan een klant, object of unit categorie of klik op Verwijderen om het bestand te verwijderen
  • Indien het bestand opnieuw gekoppeld is aan een klant, object of unit categorie of verwijderd is, is deze verdwijnen uit de lijst van orphan bestanden.