Een QR code is eigenlijk niets anders dan een geavanceerde barcode.
QR code staat voor 'Quick Response' code. Bij het gebruik van een QR code kan men bijvoorbeeld tijdregistratie bijhouden in de App.

Hieronder staat vermeld hoe het werkt in de app.

Via de home pagina kan je de QR code scanner gebruiken. Om de tijdregristratie de starten;

1. Klik op de QR code icoon rechts bovenin de app
  2. Nadat de QR code is gescand, kom je op de Unit pagina terecht die gekoppeld is aan de QR code.
  3. Om de tijdregristratie te starten, klik op de groene balk 'Registreer aankomst'

Om de tijdregristratie te stoppen;

1. Ga naar de homepagina in de app
  2. Klik op de QR code icoon rechts bovenin de app
  3. Nadat de QR code is gescand, kom je op de Unit pagina terecht die gekoppeld is aan de QR code.
  4. Om de tijdregristratie te stoppen, klik op de blauwe balk 'Registreer vertrek'

Belangrijk: Om zeker te zijn dat alles juist is ingesteld om gebruik te kunnen maken van de QR code functionaliteit of mocht je in geheel nog geen aanwezigheidsregistratie gebruiken
neem dan contact op met Support of d.m.v. een ticket via FreshDesk)