Als het niet lukt om bij een melding, checklist, DKS of een formulier een foto toe te voegen volg dan de onderstaande stappen om de instellingen aan te passen van de app.

Je kunt een aantal zaken controleren of de instellingen juist zijn geconfigureerd of aan te passen voor de leviy app.

1.  Indien je bij het opstarten van de app deze melding wordt getoond. "Unable to create a new directory"
  2.  Sluit de app af en start deze opnieuw op.
  3.  Je zal onderstaande melding zien, waarbij je "Toestaan selecteert"

Mocht bovenstaande handelingen niet afdoende zijn kan je de volgende stappen volgen om de rechten aan te passen.

1. Je kunt de rechten/machtigingen van de apps beheren/aanpassen.
  2. Voor Android gebruikers, klik hier.