Door middel van de DKS is het mogelijk om de schoonmaker te controleren op zijn vaardigheden. De DKS kan ingepland worden voor de controleurs in het dashboard, zodat zij deze planning zichtbaar hebben in de LEVIY App.
Het kan natuurlijk voorkomen dat de geplande DKS'en verwijderd moeten worden. Hieronder lees je hoe je dat kan doen.

Om bijv. een geplande DKS te verwijderen worden de volgende stappen gevolgd:

1. Kies op de homepagina voor Beheer -> Controle Planning

Vervolgens wordt er een vorm van een agenda getoond, waarin alle geplande activiteiten van de organisatie zichtbaar zijn. Volg de volgende stappen om een DKS controle te verwijderen:

1. In deze agenda zijn verschillende geplande controles te zien. Klik op een controle en sleep deze naar links.
    Er wordt nu een rood vak Verwijderen zichtbaar
  2. Sleep de controle naar het rode vlak en laat het boven het vlak los
  3. Betreffende planning is verwijderd uit de agenda.

Volg de volgende stappen om meerdere DKS controles in één keer te verwijderen:

1. Kies voor het de blauwe knop Wijzig planning
  2. Kies in de dropdown voor Verwijderen
  3. Kies bij Toegewezen aan voor de controleur waaraan de controles nu zijn toegewezen OF kies voor geen controleur als de controles niet zijn toegewezen.
  4. Kies bij Taak voor Alle Taken, als je alle taken (van een controleur) opnieuw wilt toewijzen OF kies voor Maak een Selectie, als je één specifieke taak wilt verwijderen
  5. Kies bij Gekoppeld aan voor Alle Klanten en Objecten, als je alle Klanten en Objecten van een controleur wilt verwijderen OF voor Maak een Selectie, als je één specifieke Klant of Object wilt verwijderen.
  6. Selecteer de periode Van - tot
  7. klik op Toon Samenvatting
  8. Vervolgens toont het scherm een samenvatting van de controles
  9. Kies op Verwijderen om de controles te verwijderen.