Wanneer je de herhalende taken in het dashboard wilt inplannen volg je de onderstaande stappen. Om taken te kunnen inplannen zullen de taken eerst geconfigureerd moeten worden. Klik hier om meer te weten over het configureren van taken.

• klik op de overzichtspagina in het menu op ‘Mijn Objecten’.
  • Zoek/selecteer het object waar je de herhalende taken op wilt inplannen
        Tip! Je kunt ook direct op de oranje knop 'units' klikken.

• Klik u op de oranje knop ‘Units
  • klik op ‘Herhalende taken’ in het linkerkolom.
  • Klik u op de knop ‘Toevoegen
  • Vul de onderstaande onderdelen in;
    • 'Frequentie' - Voer hier eenmalig, wekelijks of maandelijks in.
      Wanneer wekelijks wordt geselecteerd, wordt het mogelijk om de dagen van de week, wanneer de taak van toepassing is, te selecteren.
      Wanneer maandelijks wordt geselecteerd, wordt het mogelijk om de eerste dag te selecteren.
    • 'Vertoningen' -    Selecteer oneindig, aantal keren of een start/eind datum in
    • 'Datum' -              Voer hier de datum in waarop de taak uitgevoerd moet worden
    • 'Tijd' -                   Vul het tijdstip in waarop de taak ingepland moet worden
    • 'Unit categorie' - Kies hier voor de unit categorie waarvoor de taken ingepland moeten worden
    • 'Units' -                Selecteer de units waarop deze taak ingepland moet worden
    • 'Taak' -                 Kies hier voor de taak die ingepland moet worden
    • 'Schoonmaker' - Selecteer eventueel de schoonmaker die gekoppeld moet worden aan deze taken (niet verplicht)
    • 'Opmerking' -      Vul hier een eventuele opmerking en/of toelichting in (niet verplicht)
    • Klik op ‘Opslaan'