Wanneer je de herhalende taken in het dashboard wilt inplannen volg je de onderstaande stappen. Om taken te kunnen inplannen zullen de taken eerst geconfigureerd moeten worden. Klik hier om meer te weten over het configureren van taken.

1. U klikt op de overzichtspagina in het menu op ‘Mijn Objecten’.
2. Vervolgens klikt u op het object waar de herhalende taken op ingepland moeten worden. Wel is het van belang dat dit object units bevat.
3. Hierna klikt u op de oranje knop ‘Units’, waarna het overzicht van alle units worden getoond.
4. Vervolgens klikt u aan de linkerkant in het menu op ‘Herhalende taken’.
5. In het scherm dat volgt, klikt u op de knop ‘Toevoegen’, het groene plusje rechtsbovenin.

Er wordt een pop-up scherm getoond. Vul hier onderstaande onderdelen in:

1. Frequentie. Voer hier eenmalig of wekelijks in.
Wanneer hier wekelijks wordt aangeklikt, wordt het mogelijk om de dagen van de week, wanneer de taak van toepassing is, te selecteren.
2. Datum. Voer hier de datum in waarop de taak uitgevoerd moet worden.
3. Tijd. Vul het tijdstip in waarop de taak ingepland moet worden.
4. Unit categorie. Kies hier voor de unitcategorie waarvoor de taken ingepland moeten worden.
5. Units. Selecteer de units waarop deze taak ingepland moet worden.
6. Taak. Kies hier voor de taak die ingepland moet worden.
7. Schoonmaker. Selecteer eventueel de schoonmaker die gekoppeld moet worden aan deze taken. Dit is niet verplicht.
8. Opmerking. Vul hier een eventuele opmerking en/of toelichting in. Dit is niet verplicht.
Klik na het invullen van bovenstaande onderdelen op ‘Opslaan’.