Als je aanwezigheidsregistratie wil gebruiken (d.m.v. het gebruik van NFC of QR bijv.) op Object niveau, kun je onderstaande stappen volgen om dit in te stellen.

(Mocht je in geheel nog geen aanwezigheidsregistratie gebruiken neem dan contact op met Support of d.m.v. een ticket via FreshDesk)

Om aanwezigheidsregistratie te kunnen gebruiken op Object niveau dien je het Object of Objecten toe te voegen waarop je de aanwezigheidsregistratie wilt registreren.

Hieronder staat beschreven hoe je dat kan doen.

1) Ga naar Beheer -> Modules

2) Selecteer Aanwezigheid gebruikers

3) Klik op het oranje pennetje Bewerken

4) Voeg het Object of de Objecten toe waarop je de aanwezigheidsregistratie wilt registreren en klik op Opslaan

5) Klik op een Object die je zojuist hebt toegevoegd aan de module aanwezigheidsregistratie.

6) Je bevindt je nu op de Object pagina. Kies in het linker menu voor Aanwezigheid gebruikers

7) Je ziet nu een overzicht van de Aanwezigheid gebruikers. In dit overzicht vind je de Aanwezigheids gebruikers terug op Object niveau. Als er Aanwezigheid gebruikers op Unit niveau in gebruik is genomen, zie je dat ook hier terug in het overzicht. Zie voorbeeld 1.

Voorbeeld 1.

8)   De Aanwezigheids gebruikers is ook te downloaden als een Excel bestand.

9)   Selecteer het gewenste datum bereik Van - tot

10) Klik op de download button

11) De informatie van de Aanweziheid gebruikers is gedownload in een Excel bestand.

(Belangrijk: Om zeker te zijn dat alles juist is ingesteld en om gebruik te kunnen maken van de QR/NFC code functionaliteit neem dan contact op met Support of d.m.v. een ticket via - FreshDesk)