Als je aanwezigheidsregistratie wil gebruiken (d.m.v. het gebruik van NFC of QR bijv.) op Unit niveau, kun je onderstaande stappen volgen om dit in te stellen.

(Om zeker te zijn dat alles juist is ingesteld en om gebruik te kunnen maken van de QR/NFC code functionaliteit neem dan contact op met Support of d.m.v. een ticket via - FreshDesk)

Om aanwezigheidsregistratie te kunnen gebruiken op Unit niveau dien je de Unit of Units toe te voegen waarop je de aanwezigheidsregistratie wilt registreren.

Hieronder staat beschreven hoe je dat kan doen.

1) Ga naar Beheer -> Modules

2) Selecteer Aanwezigheid gebruikers

3) Klik op het oranje pennetje Bewerken

4) Voeg de Unit of Units toe waarop je de aanwezigheidsregistratie wilt registreren
4.1) Je kunt de keuze maken om alle Units toe te voegen, kies dan voor Units van objecten. Of als je een selectie van Units wilt maken, kies dan voor Units en selecteer de gewenste Units.

5) De Units zijn nu toegevoegd om aanwezigheidsregistratie te registreren en klik op Opslaan.

6) Wil je bijvoorbeeld deze gegevens in een overzicht zien en downloaden als een Excel formulier, voeg dan ook het Object toe, waaronder de Units staan.

7) Ga naar een Object toe en kies in het linker menu voor Aanwezigheid gebruikers

8) Je ziet nu een overzicht van de Aanwezigheid gebruikers.
    In dit overzicht vind je de Aanwezigheids gebruikers terug op Object niveau (mits ingesteld). Als er Aanwezigheid gebruikers op Unit niveau in gebruik is genomen, zie je dat ook terug in het overzicht.
    Zie onderstaande screen print.

9)     De Aanwezigheids gebruikers is ook te downloaden als een Excel bestand.

10)   Selecteer het gewenste datum bereik Van - tot

11) Klik op de download button

12) De informatie van de Aanwezigheid gebruikers is gedownload in een Excel bestand.

(Belangrijk: Om zeker te zijn dat alles juist is ingesteld en om gebruik te kunnen maken van de QR/NFC code functionaliteit neem dan contact op met Support of d.m.v. een ticket via - FreshDesk)