Gebruikers in LEVIY hebben toegang tot bepaalde Klanten, Objecten en Units, gebaseerd op de 'Groep' waaraan zij zijn gekoppeld.
Een 'Groep' is eigenlijk niets meer of minder een verzameling van Klanten, Objecten en Units die de gebruiker mag zien.
Dat kan een selectie zijn, of alle klanten, objecten en of Units, dat onder een bepaalde organisatie valt.

Het kan voorkomen dat een gebruiker toegang moet krijgen tot een Klant, Object en/of Unit.
Aan de hand van onderstaand stappenplan kan je een Klant met Objecten toevoegen aan de groep. (Je kunt dezelfde stappen volgen, om Units van een groep te wijzigen)

1. Open het LEVIY Dashboard
  2. Kies in het menu bovenaan de pagina voor Beheer en selecteer Groepen
  3. Kies de 'Groep' die je wilt aanpassen.
  4. In de linker kolom 'Lokale navigatie' zie je Klanten, Objecten en Units staan.

TIP: Mocht je in stap 4. de Klanten, Objecten en Units niet zien staan, klik dan op het oranje pennetje 'Bewerken'.
    Hier dien je de keuze te maken, voor de Klanten, Objecten en/of Units, voor 'Selecteren'. En klik op opslaan.

5. Kies in de linker kolom 'Lokale navigatie' voor 'Klanten'
  6. Voeg de Klant toe die je aan de groep wil koppelen en selecteer 'Opslaan'

TIP: Mocht de instelling op 'Alle' staan voor 'Objecten' in deze groep, worden automatisch alle Objecten opgeslagen van deze klant in deze groep.
    Mocht de instelling op 'Selecteren' staan, dien je ook de Objecten te selecteren van de Klant die je zojuist hebt toegevoegd.
    Zie voorbeeld in onderstaand screen print.

7. Klik op opslaan.

Je hebt nu deze groep voorzien van een nieuwe klant en Object van de Klant.

Wil je weten hoe je de groep wijzigt voor een gebruiker? Klik dan hier om naar het artikel Hoe wijzig ik de groep van een gebruiker? te gaan.