Om elementen aan te maken voor een MKS controle dien je de volgende stappen te volgen

• Ga naar 'Beheer' -> 'Elementen'
  • Klik op het 'Plusteken'
  • In kop 'Titel' geef je het element een naam, bijvoorbeeld 'Afvalbak'
  • Vervolgens vink je aan 'Schoon te maken' en klik op 'Toevoegen'

Nu ga je het nieuwe element koppelen aan een ruimtesoort en aan de MKS definitie (bijv. MKS scholen) waarin deze gecontroleerd moet worden

• Ga naar 'Beheer' -> 'MKS definities'
  • Selecteer een 'MKS' waaraan je het nieuwe element wilt koppelen
  • Klik op 'Wegingsfactoren'
  • Klik in het licht grijze veld 'Element toevoegen' om je nieuwe element toe te voegen

• Per ruimtesoort kies je voor een puntenaftrek. Dit vul je alleen in als het element in die ruimtesoort voorkomt en schoongemaakt moet worden.
  • Klik op 'Opslaan' en de puntenaftrek is ook toegevoegd aan de MKS.