Leviy biedt de mogelijkheid om Klanten, Objecten, Units en Ruimten te importeren in Leviy. Handig, als er veel nieuwe klanten en objecten opgestart moeten worden.
Deze optie is te vinden onder Beheer -> Importeren.
Is deze mogelijkheid niet zichtbaar? Neem dan contact op met de applicatiebeheerder om te zorgen dat ze deze instelling beschikbaar kunnen stellen.

Hoe werkt het importeren van nieuwe Units?

• Kies voor Beheer -> Importeren
  • Kies bij Stap 1: Kies type voor Units
  • Download bij Stap 2: Kies bestand eerst de template
  • Open de template, dit betreft een Microsoft Excel document
  • Vul de gevraagde gegevens in de template in. (zie voorbeeld hieronder).

• Kolom A: Vul het object_id in. Deze vind je door in LEVIY naar het desbetreffende object te gaan en in de URL het ID op te zoeken, zie onderstaande print screen

• Kolom B: Vul hier het unit nummer in.
  • Kolom C: Vul hier de titel van de unit in.
  • Kolom D: Vul hier de unit categorie in. De unit categorie zal automatisch worden aangemaakt, nadat de import is voltooid.
  • Kolom E: Indien van toepassing: Vul hier de QR code in.
  • Kolom F: Indien van toepassing: Vul hier de delen in, denk aan Verdiepingen, teams, zones etc. Let op: In regel 1 moet achter layout "_de titel van de layout" worden ingevuld, denk aan Verdieping, Zone etc. Zie voorbeeld hierboven.

BELANGRIJK! Laat de dikgedrukte tekst in rij 1 ongewijzigd (behalve kolom F, deze begin je altijd met layout_).
    Alleen met deze gegevens kan LEVIY het bestand importeren.

• Sla de template op met een naam die eenvoudig terug te vinden is.
  • Keer terug naar het Dashboard en kies nu bij Stap 2: Kies Bestand voor het uploaden van een bestand, kies het bestand dat zojuist opgeslagen is.
  • Kies Volgende
  • LEVIY start met importeren en geeft na afloop aan hoeveel regels er succesvol geïmporteerd zijn en eventueel welke regels over geslagen zijn.
    In het bestand is het mogelijk terug te kijken waarom deze regel is overgeslagen. De eerste regel van de template, met de vetgedrukte gegevens, wordt altijd over geslagen.

Let op: Units die reeds in het systeem staan zullen niet worden overschreven door middel van een import. Wanneer je units wilt wijzigen, dan is dit handmatig mogelijk.