Door middel van taken is het mogelijk om taken periodiek in te plannen. Voordat een taak kan worden ingepland, moet deze eerst op object niveau en unit categorie niveau worden geconfigureerd.

Aan de hand van onderstaand stappenplan kan een taak, nadat het aan het object is toegevoegd, op unit categorie worden geconfigureerd.

1. Kies in het linker menu (de lokale navigatie) voor Unit Categorieën
  2. Klik op de titel van de unit categorie
  3. Klik op Taken
  4. Klik op de groene plus
  5. Kies de taak die je wilt configureren.
  6. Vul de schoonmaaktijd en controletijd in die van toepassing zijn.
  7. Klik op opslaan om de taken op te slaan

De taken zijn nu aangemaakt. Gaat het om Herhalende/Periodieke taken, klik dan hier om meer te weten over het inplannen van herhalende taken.

Herhaal stap 2 tot en met 7 indien er meerdere unit categorieën zijn.