Dit artikel is bedoeld om meer informatie over de werking van het issues (meldingen) dashboard te geven.

Locatie: Leviy Dashboards

Taal: Engels

In de bovenste rij van het dashboard zijn er een aantal getallen te vinden die het totaal van meldingen binnen een bepaalde status aangeven. Hiernaast zijn er nog twee widgets die het gemiddeld aantal dagen en uren dat het duurt om een melding te sluiten weer te geven. De gehele bovenste rij reageert niet op het filter 'Status' gezien deze waarde is voorgedefineerd in de widget.

Detailpagina's

Sommige widgets/ grafieken hebben het volgende icoon op de linkerbovenhoek:

Dit betekent dat er een detailpagina beschikbaar is. Om deze te bekijken

1) Bij losse getallen zoals de bovenste rij, klik op het getal waarvan je meer details wil zien.

2) Bij grafieken en diagrammen, klik met de rechtermuisklik op de waarde waarvan je meer details wil zien. Klik vervolgens op 'Jump to.....'

Om de detailpagina af te sluiten, klik je naast het pop-up scherm.

Overige grafieken:

Number of issues per status - toont de verdeling tussen de verschillende statussen (open, in behandeling, gesloten). Beweeg met je muis over de vlakken om het exact aantal meldingen te zien.

Number of issue per type -  toont de verdeling tussen de verschillende medlingtypes. Beweeg met je muis over de vlakken om het exact aantal meldingen te zien.

Top 25 locations with the most issues per type - De 25 locaties (klanten, objecten, units) waar de meeste meldingen zijn gemaakt per type. Beweeg met je muis over de vlakken om het exact aantal meldingen te zien. Zoom ook eens in op een bepaalde                                                                               klant of status.

Filters

Elk dashboard heef beschikbare filters in het rechterpaneel. Om deze te bewerken, beweeg je over de titel van het filter dat je aan wil passen. Er zal rechts van de titel een potlood icoon verschijnen, klik hier op. Alle waardes met een aangevinkt hokje worden meegenomen in het filter. Het is aan te raden om het filter eerst helemaal leeg te maken door op het bovenste vakje te klikken en vervolgens de gewenste waardes te selecteren.

Beschikbare filters:

Client (Klant), Object, Unit

Date - om ervoor te zorgen dat open meldingen niet naar de achtergrond verdwijnen, corresponderen alle niet gesloten meldingen met de datum van vandaag. Alle andere meldingen matchen op de datum dat ze aangemaakt zijn.

Status

Type

Part (deel)

Group (groep)