User Presence Dashboard

Locatie: Leviy Dashboards

Taal: Engels

RATIO DIRECTION REGISTRATIONS

De verdeling van de richting van alle registraties. Als de organisatie met uit registreren werkt, is deze verdeling idealiter 50/50.

Tabbladen

Onder de eerste grafiek, bevinden zich vijf tabbladen waarmee je kunt wisselen tussen verschillende overzichten. De volgende tabbladen zijn beschikbaar: Month (registraties per maand), Client (registraties per klant), Object-level (registraties op object-niveau), Unit-level (registraties op unit-niveau) en Users (registraties per gebruiker). Door op de naam van het tabblad te klikken, word je naar dit tabblad genavigeerd. Op alle tabbladen zijn hetzelfde twee type grafieken beschikbaar.

TOTAL NUMBER OF REGISTRATIONS PER MONTH / CLIENT / OBJECT-LEVEL / UNIT-LEVEL / USERS - Het totaal aantal registraties verdeeld over de verschillende categorieën. Hier is ook de verdeling in en uit registraties zichtbaar per categorie.

REGISTERED HOURS (*) PER MONTH/ CLIENT / OBJECT / UNIT / USER -  Het totaal aantal geregistreerde uren per categorie. Het is belangrijk om mee te nemen dat registraties niet automatisch gelinkt worden in Leviy. Op dit dashboard worden deze gelinkt op gebruiker, locatie en tijd. De eerstvolgende uitregistratie op dezelfde locatie door dezelfde gebruiker wordt gekoppeld als er minder dan 10 uur tussen zit en er geen nieuwe in registratie tusssenzit.

In het voorbeeld hieronder heeft 'Gebruiker A' 5 gelogde uren waarvan 1 op 'Unit B' en 4 op 'Unit A'.

GebruikerActieTijdLocatie
Gebruiker AIn11:00Unit A
Gebruiker AIn
13:00Unit B
Gebruiker A Uit14:00Unit B
Gebruiker AUit15:00Unit A

Let op! De in registratie zal altijd gekoppeld worden aan de eerstvolgende actie op dezelfde locatie door dezelfde gebruiker tenzij dit een nieuwe in registratie is.

In het voorbeeld hieronder is zichtbaar dat 'Gebruiker A' 2x achter elkaar in registreert. Dit zal resulteren in 1 actie die niet gelogd kan worden doordat er geen eindtijd beschikbaar (de registratie van 11:00) en een gelogd aantal minuten van 1 minuut.

GebruikerActieTijdLocatie
Gebruiker AIn11:00Unit A
Gebruiker A
In12:00Unit A
Gebruiker A
Uit12:01Unit A

Filters:

Client (klant), object, unit

Datum

Users (gebruikers)

User Presence Export Dashboard

Locatie: Leviy Export Tables

Taal: Engels

Het export dashboard bevat twee tabellen. De eerste bevat alle gemaakte registraties. Hieronder bevindt zich een tabel met alle in registraties, en de gekoppelde eindtijden en tijd hiertussen (als deze beschikbaar zijn).

Voor de onderste tabel gelden de zelfde restricties als voor het berekenen van de uren op het dashboard in Leviy Dashboards.

Filters:

Client (klant), object, unit

Datum

Users (gebruikers)