Om met Leviy van start te gaan zal eerst een klant en een daarbij horend object moeten worden toegevoegd.
Volg de volgende stappen om een klant toe te voegen:

1. Kies in het menu bovenaan de pagina voor Klanten
  2. Klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’, d.m.v. het blauwe plusje.
  3. Het scherm voor het toevoegen van een klant wordt zichtbaar
  4. Vul bij Titel de naam in van de nieuwe Klant
  5. Vul bij Klant nummer een cijfercode in, bijvoorbeeld het debiteurnummer wat gehanteerd wordt voor deze klant. (niet verplicht)
  6. Kies vervolgens op Opslaan

De nieuwe klant is nu toegevoegd in LEVIY. Klik hier om te lezen hoe een object kan worden toegevoegd.