Op het moment dat er een NFC gescand moet worden voor bijvoorbeeld tijdregistratie kan een melding 'Failed reading unit!' zichtbaar worden. Dit komt meestal doordat de groep van de gebruiker onjuist is geconfigureerd. Het ontbreken van een object of unit(s) kan de oorzaak zijn.

Je kan het volgende doen om dit op te lossen;

1. Ga naar Beheer -> Groepen en zoek de groep op van de gebruiker. Je kunt ook via Beheer -> Gebruikers de gebruiker op zoeken en hier de groep aanklikken
  2. Klik op de titel van de betreffende groep en klik vervolgens op 'Units' in het linkerkolom. (of object)
  3. Zoek het betreffende 'Unit' op en voeg deze toe
  4. Klik op 'Opslaan'
  5. De gebruiker(s) die aan deze groep zijn gekoppeld dienen een keer te synchroniseren in de app
  6. Hierna kunnen ze de NFC scannen.

Belangrijk: Indien je bij stap 2 geen object of units ziet staan in de linkerkolom, dan is de groep zodanig geconfigureerd dat automatisch alle objecten en/of units aan deze groep is toegewezen.