Om snel de controle(s) die je zoekt te vinden in de app volg de onderstaande stappen.

• Vanaf het homescherm van de app klik je op de knop 'Controles'
     Tip! Zie je deze knop niet? Raadpleeg de applicatiebeheerder binnen je organisatie.

• Hier zie je de lopende en aankomende controles.
    (blauwe kleur)

• En de aankomende controles (grijze kleur)

• Om makkelijk de controles te vinden kan je een of meerdere opties filteren

• Klik op het filter icoon rechts boven in 'Controles'
  • Wil je filteren op een object? Klik op de knop 'object'
    Je hebt nu de mogelijkheid eerst een 'klant' te selecteren en vervolgens alleen de 'objecten' van deze klant

• Daarnaast is het ook mogelijk om op een controle te filteren. Bijvoorbeeld 'Belevingsmeting'

• Klik vervolgens na de gewenste selecties op 'Toon alle'

• Tip! Wanneer er een of meerdere opties gefilterd zijn, wordt dit toonbaar in het overzicht.
    Je ziet dan een donker blauwe stip op het filter icoon.
  • Om alle filter opties te resetten klik je op het filter icoon en vervolgens op 'Reset'