Volg onderstaande stappen om de lopende en aankomende controles te vinden in de app. Zo heb je een handig overzicht welke controles nog moeten worden uitgevoerd.

Op het homescherm van de App vind je de openstaande controles.

1. Swipe om de verschillende controles te bekijken
  2. Wil je alle Controles zien? Klik dan op de knop Alle Controles
  3. Vervolgens zie je de lopende en aankomende controles (blauw)
  4. En de aankomende controles (grijs)

Om makkelijk de controles te vinden kan je een of meerdere opties filteren

1. Klik op het Filter icoon rechtsboven controles
  2. Wil je filteren op een object? Klik op de knop Object
    Je hebt nu de mogelijkheid eerst een Klant te selecteren en vervolgens alleen de objecten van deze klant

Daarnaast is het ook mogelijk om op een controle te filteren. Bijvoorbeeld 'Belevingsmeting'

1. Klik vervolgens na de gewenste selecties op Toon alle

2. Om alle filter opties te resetten klik je op het filter icoon en vervolgens op Reset
Tip
Wanneer er een of meerdere opties gefilterd zijn, wordt dit toonbaar in het overzicht. Je ziet dan een donker blauwe stip op het filter icoon.