Het is mogelijk dat een collega een nieuwe controle heeft gepland en deze (nog) niet zichtbaar is in de app.
Hieronder lees je wat je kunt doen, om deze wel te kunnen zien.

In de nieuwe 'Controles' pagina in onze app is het niet meer noodzakelijk om te synchroniseren. Dit is de reden dat de synchronisatie knop hier ontbreekt. Door middel van een sleep actie kan je de 'Controles' pagina verversen.

• Als je je vinger van boven naar beneden sleept op de 'Controles' pagina, zie je een refresh button zichtbaar worden
  • Hierdoor wordt de content ververst en beschik je over de meest recente controles

Tip! Indien er alsnog controles ontbreken, raadpleeg de applicatiebeheerder binnen je organisatie.