Om een controle uit te voeren in de app kan je het volgende doen;

• Ga naar 'Controles' vanaf het homescherm van de app

• Klik op de 'Controle' die je wilt starten

• Door middel van de pop-up kies je 'Start controle' of 'Selecteer DKS'

'Start controle' wordt getoond als de geplande controle met een controle definitie is gepland
    'Selecteer DKS' wordt getoond als de geplande controle zonder definitie is gepland

• Klik op de knop 'Selecteer DKS'

• Kies vervolgens de gewenste DKS definitie

Tip! Indien de gewenste DKS definitie niet wordt getoond, raadpleeg de applicatiebeheerder binnen je organisatie.

• De DKS wordt geopend en je kunt meteen beginnen.

Tip! Indien je wilt weten hoe je een controle als 'Ik kan niet starten' kan aanmerken, klik dan hier