Als je een extra controle wilt inplannen voor een klant, object of unit, dan kan je dat in de app doen.
In de volgende stappen lees je hoe je dit kunt doen.

• Vanaf het homescherm van de app ga je naar het Klant, Object of Unit, waarop je een controle wilt inplannen.

• Klik op de knop 'Plan activiteit' onder Acties en vul de gegevens in
    Tip! Indien je niet de mogelijkheid hebt om een activiteit in te plannen raadpleeg de applicatiebeheerder van je organisatie.

• Het object staat in lichtgrijze tekst. Dit betekent dat dit al vast staat

• De controleur staat tevens in een lichtgrijze tekst. Dit wordt vastgesteld op basis van de gebruiker die op dat moment is ingelogd

• Kies de gewenste controle bij 'Type controle' die ingepland moet worden

• Vul bij 'Omschrijving' een eventuele notitie in voor de controleur. Dit is geen verplicht veld

• Kies bij 'Deadline' voor het aantal dagen dat de controle gestart kan worden.

• Kies bij 'Begindatum' de datum waarop deze controle ingepland moet worden. Er kan voor een andere datum gekozen door op de grijze regel te klikken, waarna je een datum kunt selecteren

• Kies bij 'Gehele dag' voor 'Ja' of schuif dit balkje naar 'Nee'.
    Wanneer het balkje naar Nee wordt verschoven, verschijnt er in het scherm een optie om een tijdstip in te stellen, eveneens als een einddatum/tijdstip

• Wanneer alles naar wens is ingesteld klik je rechts bovenin op de Diskette om de controle in te plannen en
    klik op Ja om de dit te bevestigen.