Naast het blokkeren van een gebruiker is het ook mogelijk om een gebruiker te verwijderen in accounts. Dit kan een actief of reeds geblokkeerde gebruiker zijn.
Dit betekent dat wanneer een medewerker uit dienst gaat, je zijn/haar account definitief kunt verwijderen. Hiermee zorgen wij niet alleen voor een schoner overzicht in Leviy, ook biedt dit de mogelijkheid om aan de AVG wetgeving te voldoen.
De geschiedenis van data gekoppeld aan een medewerker zal nog wel in het systeem zichtbaar blijven.


Tip! Via de app switcher in het dashboard kom je gemakkelijk in accounts. Klik hiervoor rechtsboven op de app switcher en klik op Accounts.




Volg de onderstaande stappen om een gebruiker te verwijderen in accounts;


  • Klik in het linkerkolom op 'Gebruikers'
  • Zoek de gebruiker op die je wilt verwijderenen klik hierop
  • Klik op de drie puntjes button 


  • Kies voor 'Verwijder deze gebruiker'
  • Kies nogmaals voor 'Verwijder deze gebruiker'



  • De gebruiker is nu verwijderd.

    Belangrijk om te weten: Het verwijderen van een gebruiker kan tot en met een minuut duren in de systemen. Verwijderen van een gebruiker is definitief en onomkeerbaar.