Het is mogelijk dat iemand bij je organisatie uit dienst gaat die gebruik maakt van Leviy. Om ervoor te zorgen dat deze gebruiker geen toegang meer heeft tot Leviy is het noodzakelijk het account van deze gebruiker te blokkeren. Je hebt ook de mogelijkheid de gebruiker te verwijderen. Hoe je dat doet lees je hier.
De actie blokkeren werkt per direct en de gebruiker zal worden uitgelogd in zowel de app als dashboard.

In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe een gebruiker geblokkeerd kan worden.


Tip! Via de app switcher in het dashboard kom je gemakkelijk in accounts. Klik hiervoor rechtsboven op de app switcher en klik op Accounts.



Volg de onderstaande stappen om een gebruiker te verwijderen in accounts;


  • Klik in het linkerkolom op 'Gebruikers'
  • Zoek de gebruiker op die je wilt blokkeren en klik hierop
  • Klik op de drie puntjes button



  • Klik op 'Blokkeer deze gebruiker'
  • Klik nogmaals op 'Blokkeer deze gebruiker'
  • De gebruiker is nu geblokkeerd en treed direct in werking..