Het is mogelijk dat iemand bij je organisatie in dienst gaat die eerder gebruik heeft gemaakt van Leviy. Om ervoor te zorgen dat deze gebruiker weer toegang krijgt is het noodzakelijk het account van deze gebruiker te deblokkeren.
Mocht het account zijn verwijderd klik dan hier om een nieuwe gebruiker aan te maken.


In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe een gebruiker geblokkeerd kan worden.


Tip! Via de app switcher in het dashboard kom je gemakkelijk in accounts. Klik hiervoor rechtsboven op de app switcher en klik op Accounts. 




Volg de onderstaande stappen om een gebruiker te verwijderen in accounts;


  • Klik in het linkerkolom op 'Gebruikers'
  • Klik op "Geblokkeerd'




  • Zoek de gebruiker op die je wilt deblokkeren en klik hierop
  • Klik op de drie puntjes button


  • Klik op 'deblokkeer deze gebruiker'
  • De gebruiker kan direct gebruik maken van zijn/haar account. Indien de medewerker zijn/haar wachtwoord is vergeten die je deze zelf aan te maken.