In dit artikel wordt er vanuit gegaan dat je de rechten hebt om meldingen te maken. Heb je niet de juiste rechten? Neem dan contact op met de Systeembeheerder van jouw organisatie.

Soms zijn er meerdere acties noodzakelijk voordat een melding opgepakt of afgehandeld kan worden. Je kunt een actie toevoegen om collega's of de klant op de hoogte te stellen van jouw bezigheden met betrekking tot een melding. Op deze manier worden de acties gelogd en vindt er communicatie tussen verschillende betrokkenen plaats.

Een actie toevoegen kan zowel in het Dashboard als in de App. Kies hieronder de optie die voor jou van toepassing is:

Dashboard

Om een actie toe te voegen bij een melding volg je onderstaande stappen:

1. Klik in de menubalk op Meldingen

2. Zoek de melding op waarbij je een actie wilt toevoegen

3. Klik op de titel om de melding te openen

4. Klik rechtsboven op Actie toevoegen

- Vul de Titel in

- Vul een Omschrijving in

- Verander optioneel de Status van de melding (open, in behandeling of gesloten)

5. Klik op Opslaan

App

Een actie toevoegen bij een melding in de app kan direct bij het aanmaken van de melding of achteraf.

Mogelijkheid 1: Direct actie toevoegen bij het maken van de melding

1. Maak de melding

2. Klik rechtsboven op het tabblad Acties

3. Klik op Actie toevoegen

- Vul de Titel in

- Vul een Omschrijving in

- Voeg eventueel Foto's toe (maximaal 4)

4. Klik op Opslaan rechtsboven om de actie op te slaan

5. Klik op Opslaanom de melding op te slaan

Mogelijkheid 2: Later een actie toevoegen bij een melding

1. Klik op de homepagina op de knop Meldingen

2. Zoek de melding op waarbij je een actie wilt toevoegen

3. Klik op de Melding

4. Klik rechtsboven op het tabblad Acties

5. Klik op Actie toevoegen

- Vul de Titel in

- Vul een Omschrijving in

- Voeg eventueel Foto's toe (maximaal 4)

6. Klik op Opslaanrechtsboven om de actie op te slaan

7. Klik op Opslaanom de melding op te slaan