Onderaan de pagina vind je de laatste versie van de NFC app.

1. Als je de Leviy-app nog op je telefoon hebt staan moet deze eerst verwijderd worden.

2. Ga daarna op de telefoon naar Support.leviy.com

3. Dan onder Algemene Informatie kom je dit artikel tegen: 'Laatste versie van NFC App'

4. Onderaan de pagina staat het bestand 'Leviy-app-2.**.apk', druk hierop om te downloaden.

5. Wanneer de download klaar is open je notificaties door van bovenaan je telefoon naar benden te scrollen

6. Klik dan op Leviy-app.

7. Mogelijk geeft de telefoon aan dat je geen toestemming hebt,

klik dan op instellingen en zet 'Toestaan van deze bron' aan.

8. Klik dan op het terug-pijltje en op installeren

Hierna is de app geïnstalleerd en kun je gebruik maken van de NFC functie.