Belangrijke informatie
In dit artikel wordt er vanuit gegaan dat je de rechten hebt om meldingen te maken. Heb je niet de juiste rechten? Neem dan contact op met de Systeembeheerder van jouw organisatie.


Belangrijke informatie
In dit artikel wordt er vanuit gegaan dat je de rechten hebt om meldingen te maken. Heb je niet de juiste rechten? Neem dan contact op met de Systeembeheerder van jouw organisatie.


Wanneer een melding is afgehandeld, kun je deze sluiten.


Een melding kan zowel gesloten worden in het Dashboard als in de App. In dit artikel komen beide manieren aan bod, kies hieronder welke voor jou van toepassing is:



Dashboard

In het Dashboard kun je een melding op twee manieren sluiten. 


Mogelijkheid 1

1. Klik in de menubalk voor Meldingen

2. Klik op de betreffende melding die gesloten moet worden

3. Klik rechtsboven op Bewerk

4. Kies bij Status voor Gesloten

5. Klik vervolgens onderaan de pagina op Opslaan




Mogelijkheid 2

1. Kies in de menubalk voor Meldingen

2. Selecteer De regel van de betreffende melding door in de regel naast de titel klikken 

3. Nu wordt rechtsboven, onder de filters, de knop Sluit beschikbaar

4. Wanneer je op Sluit klikt, verschijnt er een scherm om je keuze te bevestigen

5. Klik vervolgens op Bevestig


Let op
Het sluiten van een melding via 'Mogelijkheid 2' kan enkel als de melding de status 'Open' heeft. Wanneer de melding de status 'In behandeling' heeft, kan dit niet.


Tip
Wil je meerdere meldingen in één keer sluiten? Door de Ctrl-toets ingedrukt te houden, kun je meerdere meldingen tegelijk selecteren. Daarna volg je dezelfde stappen zoals hierboven bij 'Optie 2' benoemd.



App


Volg de onderstaande stappen om een melding te sluiten in de App:

1. Klik op de homepagina op de knop Meldingen

2. Klik op de melding die je wilt sluiten om deze te openen

3. Klik bij de status op Gesloten


4. Klik op Opslaanom de wijziging(en) op te slaan

5. Klik op Verzenden


Tip
Wil je snel meerdere meldingen sluiten? Veeg dan van links naar rechts vanuit het overzicht over het icoon van de betreffende melding tot je een blauwe vlag krijgt. Doe dit bij alle meldingen die je wilt sluiten en klik vervolgens op synchroniseren om de wijzigingen op te slaan. Op deze manier kun je snel meerdere meldingen tegelijk bijwerken.