In dit artikel wordt er vanuit gegaan dat je de rechten hebt om meldingen te maken. Heb je niet de juiste rechten? Neem dan contact op met de Systeembeheerder van jouw organisatie.

Als je een melding hebt gesloten die nog niet gesloten moest worden, kun je deze heropenen. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen:

1. Klik in de menubalk op Meldingen

2. Selecteer rechtsboven in de filter de status Gesloten

3. Selecteer De regel van de betreffende melding door in de regel naast de titel klikken

4. Nu wordt, rechtsboven onder de filters, de knop Heropen beschikbaar

5. Wanneer je op Heropenen klikt, verschijnt er een venster om je actie te bevestigen

6. Klik vervolgens op Bevestig

Tip
Wil je meerdere meldingen in één keer heropenen? Door de Ctrl-toets ingedrukt te houden, kun je meerdere meldingen tegelijk selecteren. Daarna volg je dezelfde stappen zoals hierboven benoemd.