Belangrijke informatie
- Om een gesloten melding te heropenen heb je één van de de volgende gebruikerstypes nodig: HR Medewerker of Systeembeheerder. - Voordat een gesloten melding heropend kan worden, is het van belang dat de groep en de rol eerst aangemaakt zijn. 


Als je een melding hebt gesloten die nog niet gesloten moest worden, kun je deze heropenen. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen:


1. Klik in de menubalk op Meldingen

2. Selecteer rechtsboven in de filter de status Gesloten

3. Selecteer De regel van de betreffende melding door in de regel naast de titel klikken 

4. Nu wordt, rechtsboven onder de filters, de knop Heropen beschikbaar

5. Wanneer je op Heropenen klikt, verschijnt er een venster om je actie te bevestigen

6. Klik vervolgens op Bevestig



Tip
Wil je meerdere meldingen in één keer heropenen? Door de Ctrl-toets ingedrukt te houden, kun je meerdere meldingen tegelijk selecteren. Daarna volg je dezelfde stappen zoals hierboven benoemd.