Om voor een ander e-mail notificaties aan te zetten heb je het gebruikerstype Systeembeheerder nodig.

Wanneer er een melding wordt aangemaakt, wil je hier direct van op de hoogte worden gebracht. Dit is mogelijk door middel van notificaties.

Om voor jezelf e-mail notificaties aan te zetten voor meldingen, volg je onderstaande stappen:

1. Navigeer in het Dashboard naar jouw profiel via Profiel

2. Klik naast meldingen op de Toggleom de e-mail notificaties aan te zetten

Om voor een ander e-mail notificaties aan te zetten voor meldingen, volg je onderstaande stappen:

1. Klik in de menubalk op Beheer en dan op Gebruikers

2. Zoek de gewenste gebruiker op

3. Klik op de Gebruiker

4. Klik naast Meldingen op de Toggleom de e-mail notificaties aan te zetten

Waarvoor ontvang ik nu precies e-mail notificaties?

Je ontvangt e-mail notificaties wanneer:

• Een Nieuwe melding is aangemaakt
  • Een melding is op In behandeling gezet
  • Een Actie is toegevoegd aan een melding
  • Een melding is Toegewezen aan een collega
  • Een melding is Toegewezen aan de ingelogde gebruiker
  • Een melding is Gesloten

Let op
Een gebruiker ontvangt enkel e-mail notificaties van de klanten, objecten, units uit de groep waar deze aan gekoppeld is.

Tip
Wil je ook notificaties ontvangen van meldingen in de App? Controleer op je toestel of Leviy push-berichten mag sturen. Let wel, je krijgt in de App enkel een push-bericht als de melding aan jou wordt toegewezen.