Release Notes ✍️ - 2 September 2020

Gewijzigd op Tue, 20 Oct 2020 om 11:03 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door eventuele bugs snel op te lossen en nieuwe oplossingen uit te brengen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases. Dit keer een weekje later dan gewoonlijk in verband met de vakanties, maar desalniettemin een aantal mooie verbeteringen in het Leviy Platform.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.26?

• Activiteiten berichten Housekeeping verbeterd - Wanneer je gebruikmaakt van de Housekeeping module zie je onder Activiteiten, in de lokale navigatie wanneer je naar een desbetreffend object genavigeerd hebt, verschillende berichten verschijnen naarmate kamers schoongemaakt en geïnspecteerd worden. We hebben een paar veranderingen doorgevoerd om deze berichten beknopter te maken en meer te laten corresponderen met de acties die worden uitgevoerd. Om een paar voorbeelden te geven:

Eerst: Mafalda heeft unit Kamer 0206 ongezien goedgekeurd.
    Nu: Mafalda heeft de schoonmaak van Kamer 0206 goedgekeurd.

Eerst: Jolanda heeft de status van Kamer 0206 gewijzigd naar controleren.
    Nu: Jolanda heeft de schoonmaak op Kamer 0206 afgerond.

• Achtergebleven wachtwoord permissie verwijderd - Per rol in het Dashboard kun je permissies instellen. Onder de permissie groep Instellingen stond er een permissie genaamd "Wachtwoord". Hiermee kon je per rol aangeven of deze de wachtwoorden van andere gebruikers mocht aanpassen. Gezien we deze logica nu hebben gekoppeld aan de gebruikerstypes Systeembeheerder en HR Medewerker, kon deze permissie verwijderd worden. Dat ruimt weer mooi op!
  • API verbeteringen -  Om aan te sluiten bij de toenemende behoeften en eisen om te integreren met Leviy, hebben we authenticatie contexten en scopes toegevoegd aan onze API endpoints. Hierdoor kunnen we samen met partners integratie scenario's beter faciliteren en realiseren.
  • Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe module voor ER-KMS* controles - Over een paar maanden kun je in Leviy een ER-KMS controle definiëren, plannen, uitvoeren en inzien. We zijn momenteel bezig met de API's tussen de verschillende applicaties. Dit is echter nog niet zichtbaar of bruikbaar.

Wat is er opgelost in het Dashboard v9.26?

• 404 foutmelding bij het klikken op breadcrumb Home - We hebben het probleem gevonden en opgelost.
  • Een meldingen aanmaken in de App zorgde sporadisch voor een dubbele meldingen - We hebben het probleem gevonden en opgelost.

Wat is er verbeterd in de App v2.19?

• Resultaten van ingevulde formulieren per unit te bekijken - De resultaten van ingevulde formulieren kun je momenteel inzien vanuit de klant en/of object overzichtspagina's waarvoor je formulieren hebt ingevuld. Gezien formulieren tegenwoordig steeds vaker worden ingepland en ingevuld voor Units, kun je voortaan de resultaten hiervan ook bekijken vanaf de betreffende unit overzichtsscherm in de App.
  • "Ongezien geïnspecteerd" verandert naar "Goedkeuren" - Wanneer je gebruikmaakt van de Housekeeping module zag je bij het controleren van de schoonmaak van een kamer twee knoppen Start controle en Ongezien geïnspecteerd. "Ongezien geïnspecteerd" hebben we nu veranderd naar "Goedkeuren" gezien dat dichter bij de intentie van actie ligt. Verder verandert er niks aan de werking van deze knop.
  • Proactieve weergave van openstaande controles - Op de home, klant, object en unit schermen stond een reminder van controles die vandaag gepland staan. De meeste controles worden echter niet voor een specifieke dag gepland, maar voor een periode van bijvoorbeeld een maand. Om deze reden hebben we op deze pagina's "Controles vandaag" veranderd naar "Openstaande controles".

• Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe ER-KMS* App - Over een paar maanden kun je een ER-KMS controle starten vanuit de planning in de huidige App en de controle uitvoeren vanuit onze nieuwe ER-KMS App. Dit is echter nog niet zichtbaar of bruikbaar.

Wat is er opgelost in de App v2.19?

• Geen bugs geconstateerd en opgelost. Die vlogen (gelukkig) allemaal buiten met dit warme weer!

ER-KMS staat voor Europees Resultaatgericht Kwaliteitsmeetsysteem welke gebaseerd is op de EN-13549 norm.