Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

In Leviy is het mogelijk om alle meldingen te exporteren als CSV bestand. Dit bestaat uit de volgende stappen:

Meldingen exporteren

1. Navigeer in de menubalk naar de Klant, Object of de Unit

2. Klik op Meldingen

Het scherm met de gemaakte meldingen wordt weergegeven.

3. Filter de gegevens met de filtermogelijkheden rechts in het scherm.

- Kies de gewenste periode

- Kies het gewenste meldingstype

- Kies de gewenste status van de meldingen: open, gesloten of in behandeling

3. Klik op Export [icon]

Een CSV-bestand wordt gedownload.

CSV omzetten naar Excel

Een CSV-bestand, Comma Separated Values file, bevat gegevens die gescheiden zijn door komma's. Speciale leestekens, zoals á, ô of ü (UTF-8 tekens) worden niet standaard ondersteund bij het openen van CSV-bestanden in Excel. Onderstaand vind je een uitleg waarbij het CSV-bestand wordt omgezet naar een leesbaar formaat in Excel.

1. Open Excel

2. Klik op Gegevens

3. Ga naar Gegevens ophalen en klik op Uit tekst/CSV

4. Navigeer naar bestand en klik op Open

5. Wijzig Oorspronkelijke bestand naar 65001: Unicode (UTF-8)

6. Controleer of het Scheidingsteken op Puntkomma staat

7. Klik op Gegevens transformeren

8. Klik dan op Sluiten en Laden