Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Met de Housekeeping module is het mogelijk de dagelijkse operatie van het hotel volledig digitaal aan te sturen. De dagelijkse werkzaamheden komen geautomatiseerd via de PMS bij Leviy binnen. De Housekeeping manager kan alle dagelijkse taken direct online plannen en organiseren.

In dit artikel vind je een stappenplan om de planning voor de schoonmaak van hotelkamers te maken:

1. Navigeer via de menubalk naar het gewenste Object
2. Klik links in de lokale navigatie op Housekeeping

Room Attendants selecteren

De eerste stap is het selecteren van de Room Attendants die vandaag aan het werk zijn.

3. Klik rechtsboven op Selecteer Room Attendants

4. Selecteer de Room Attendants

5. Klik op Opslaan

De namen van de Room Attendants verschijnen onder de statistieken.

Supervisors selecteren

De Supervisors kun je ook inplannen, zodat zij enkel de kamers zien die aan hen zijn toegewezen.

6. Klik rechtsboven op Selecteer Supervisors
7. Selecteer de Supervisors

8. Klik op Opslaan

Tip
Wil je dat de Supervisors de schoonmaaktaken van alle Room Attendants in de app zien? Sla dan deze stap dan over.

Schoonmaaktaken inplannen

De statistieken bovenaan de pagina tonen je het aantal in te plannen schoonmaaktaken per deel van het hotel, meestal gaat dit per etage. Onder de statistieken vind je de geselecteerde Room Attendants. Volg de onderstaande stappen om de schoonmaaktaken toe te wijzen aan de Room Attendants en Supervisors.

9. Klik, naast de naam van de Room Attendant, op Toevoegen

Er verschijnt een pop-up scherm met de in te plannen schoonmaaktaken voor het eerste deel, bijvoorbeeld de eerste etage.

a. Door op de bovenste Dropdownte klikken kun je de schoonmaaktaken van een specifiek deel tonen

b. Klik op Select wissenom alle schoonmaaktaken te bekijken.

10. Selecteer de Units die je aan de Room Attendant wilt toewijzen
11. Selecteer eventueel onderaan het pop-up scherm de Supervisor

12. Klik op Bevestig

Herhaal stap 9 tot en met 12 voor alle Room Attendants.

Tip
Wil je liever in één keer alle taken van één deel (bijvoorbeeld etage) aan een Supervisor toewijzen? Klik dan rechtsboven op Supervisors Toewijzen en sleep het deel naar het vlak onder de naam van de Supervisor.