Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Het komt vaak voor dat gedurende de dag kamers gewisseld worden door Room Attendants (schoonmaker), bijvoorbeeld omdat de Room Attendant door diverse oorzaken achterloopt op schema of omdat er kamers nog niet uitgecheckt zijn, waardoor de Room Attendant nog niet kan starten aan zijn/haar kamers.

Volg de onderstaande stappen om de toegewezen Room Attendant op een kamer te wijzigen.

1. Ga via HousekeepingĀ of UnitsĀ naar de unit die je wilt toewijzen

2. Klik onder Acties op de knop Room Attendant toewijzen
3. Klik op de naam van de Room Attendant. De lijst met medewerkers verschijnt

4. Selecteer de Room Attendant die je aan de kamer wilt toewijzen

5. Klik op Toewijzen

Onderaan verschijnt de tekst Room Attendant toewijzen geslaagd

Tip
De lijst met medewerkers toont enkel de medewerkers die je ingepland hebt voor die dag. Wil je een extra schoonmaker inplannen? Klik hier om meer te lezen over het maken van een Planning.