Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Met de Housekeeping module is het mogelijk de dagelijkse operatie van het hotel volledig digitaal aan te sturen. De dagelijkse werkzaamheden komen geautomatiseerd via de PMS bij Leviy binnen. De Housekeeping manager kan alle dagelijkse taken direct online plannen en organiseren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je als Room Attendant de status van de kamers in de App kunt wijzigen.

Schoonmaak registreren in de App

Volg de onderstaande stappen om als Room Attendant de schoonmaak van een hotelkamer te registreren.

1. Klik in het homescherm op Housekeeping

2. Klik op de Unit die je wilt schoonmaken

3. Klik op Start en begin met schoonmaken

4. Wanneer je klaar bent met de schoonmaak druk je op Stop

De hotelkamer is klaar om gecontroleerd te worden.

DND - Do not disturb

Wanneer een hotelgast heeft aangegeven niet gestoord te willen worden, dan kan je de hotelkamer in de app aanmerken als 'do not disturb'. Volg de onderstaande stappen om de hotelkamer als 'do not disturb' aan te merken.

1. Klik in het homescherm op Housekeeping

2. Klik op de Unit

3. Klik op DND

De hotelkamer is nu aangemerkt als do not disturb. Kan de kamer op een later moment alsnog worden schoongemaakt? Volg dan de stappen van Schoonmaak registreren in de App.