Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Wanneer je voor het eerste gebruik maakt van Leviy Analytics is het handig om onderstaande video te bekijken. Deze video behandelt binnen 7 minuten alle onderdelen die belangrijk zijn voor het gebruik van de Boards.

Klik hier om de trainingsvideo te bekijken.

Lees hierna het volgende artikel: "Basis van Leviy Analytics"