Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Het standaard proces binnen de Housekeeping, een Room Attendant maakt schoon, de Supervisor controleert, is niet altijd noodzakelijk. Sommige medewerkers kunnen 'Self-Checkers' zijn. Als zij een kamer schoonmaken, dan hoeft de status niet te worden gewijzigd naar Controleren, maar kan deze gelijk naar Geïnspecteerd.

In dit artikel vind je een stappenplan om een medewerker als Self-checker te registeren:

1. Navigeer via de menubalk naar het Object

2. Klik in de linker menukolom op Medewerkers
3. Klik rechtsboven op de knop Voorkeuren van medewerkers

4. Klik rechtsboven op Toevoegen

5. Selecteer de medewerker

6. Vink Self-checker aan

7. Klik op Opslaan