Release Notes ✍️ - 21 september 2021

Gewijzigd op Thu, 16 Sep 2021 om 11:01 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.37?

• Toegewezen gebruikers beter inzichtelijk - Het invoerveld van toegewezen gebruikers schaalt nu mee, zodat alle toegewezen gebruikers inzichtelijk blijven bij het toewijzen van grote aantallen gebruikers aan een groep.
  • Bijbehorende klantnaam in nieuw object overzicht - In het objecten overzicht in 'Organisatie' kan achterhaald worden tot welke groep een object behoort. Ter verduidelijking is hier nu de naam van de bijbehorende klant toegevoegd.
  • Klantbeheer vernieuwd - Klantbeheer is vernieuwd! In 'Organisatie' is het klantenoverzicht opgesplitst in actief en inactief en is het nu mogelijk om klanten toe te voegen, te bewerken en te deactiveren. Om een klant te deactiveren dien je in 'Organisatie de klant op te zoeken en op deactiveren te klikken. Klanten toevoegen en bewerken kan momenteel wel nog vanuit het Dashboard, echter verwijzen deze knoppen ook door naar 'Organisatie'. Op de nieuwe klant pagina zie je in één overzicht alle details, gekoppelde groepen en objecten. Binnenkort meer verbeteringen!
  • Overbodig menu op klantenpagina verwijderd - Op de klantenpagina was het menu zowel via de menu balk als in de lokale navigatie te benaderen. De lokale navigatie is hier nu verwijderd.
  • Visuele verbeteringen - Op diverse componenten zijn kleine visuele verbeteringen doorgevoerd om het contrast te vergroten. Door het contrast te vergroten wordt het makkelijker om componenten te onderscheiden van elkaar en worden interacties begrijpelijker voor gebruikers.

Wat is er verbeterd in de App v4001.6?

• Informatieweergave klant scherm verbeterd - Bovenin het klant scherm is de weergave van de basis informatie gelijk getrokken met dat van de object-en unit schermen.
  • Minder ruis in de menu balk - De titel van een klant, object of unit werd voorheen meermalig op dezelfde schermen getoond. Om de informatieweergave te verbeteren geeft de menubalk op deze schermen voortaan enkel het niveau in de App aan, dat kan zijn 'Klant', 'Object' of 'Unit'. Zodoende is het altijd duidelijk waar je je in de App bevindt en komt de titel van de klant, object of unit nu alleen nog terug in het informatieblok bovenin het scherm.
  • Sneller een melding opslaan - Bij het opslaan van een melding in de App hoeft deze actie niet meer bevestigd te worden. Dit scheelt weer mooi een extra handeling!

Onder de motorkap

• Automatische tests ingebouwd in de App - Om vroegtijdig eventuele bugs op te sporen zijn de eerste stappen gezet om het testproces van de App te automatiseren. Een aantal basisonderdelen kunnen automatisch worden getest. De komende tijd zal dit steeds verder uitgebreid worden. Hiermee vervangen we weer een aantal menselijke handelingen, waardoor we steeds beter de kwaliteit van de code kunnen garanderen.
  • Optimalisaties FaceGo koppeling - We hebben onlangs voor de vernieuwde Tijd & Aanwezigheid module een koppeling gerealiseerd met FaceGo. Met deze koppeling kunnen medewerkers kunnen zich identificeren met een persoonlijke code of gezichtsherkenning. We hebben nog een aantal optimalisaties gemaakt waarmee deze oplossing klaar is voor gebruik. Benieuwd naar de voordelen? Neem contact met ons op voor een demo!

Wat speelt er achter de golven?

• Vernieuwing objectbeheer - Naast klantbeheer wordt ook objectbeheer vernieuwd. Over enige tijd is dan ook objectbeheer terug te vinden in 'Organisatie'. Zo zullen langzamerhand alle configuraties op organisatieniveau op één plek te beheren zijn.

Laat ons weten wat je vindt!

Heb je feedback voor ons over huidige modules of nieuwe ontwikkelingen? We horen het graag! Geef het aan ons door via de onderstaande link (1 minuut):