Release Notes ✍️ - 2 november 2021

Gewijzigd op Fri, 22 Oct 2021 om 10:08 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.38?

• Nieuw menu - Groots nieuws! De volgende grote stap is gezet om de navigatie in het Dashboard te verbeteren. De welbekende app switcher  is getransformeerd! Dankzij de feedback van veel betrokken gebruikers hebben we de modules nu naar de linkerkant van het scherm verplaatst. Hierdoor heb je ten alle tijden alles wat je nodig hebt binnen handbereik!
  • Formulieren verwijderen in bulk - Wanneer het bewaartermijn van bepaalde data verloopt is het wenselijk deze gemakkelijk te kunnen verwijderen. Daarom kunnen nu alle formulieren van een bepaalde definitie met één druk op de knop verwijderd worden. Deze feature bieden wij momenteel nog als een service aan. Neem contact met ons op om hier gebruik van te maken!
  • Namen medewerkers verborgen in DKS - Voor gebruikers met het gebruikerstype 'Klant' zijn de namen van medewerkers verborgen in het resultaat van een DKS. Dit geldt voor zowel de weergave in het Dashboard als de te downloaden PDF. Zodoende is de privacy van medewerkers gegarandeerd. Welke systeem logica er aan elk gebruikerstype verbonden is lees je hier.
  • Controle planning voor units verbeterd - Steeds vaker worden er controles gepland op units. Het komt regelmatig voor dat units van verschillende objecten dezelfde titel hebben. In de controle planning wordt daarom nu de titel van het object waartoe de unit behoort ook getoond.
  • Geen status > Onbekend - Wie werkt met schoonmaak statussen is bekend met de verschillende statussen: 'Geen status', 'Schoonmaken', 'Controleren', 'Afgerond' en 'Vrijgegeven'. Geen status is eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Een unit heeft namelijk altijd een schoonmaak status. Om deze reden is de terminologie aangepast van 'Geen status' naar 'Onbekend'.
  • Taal wijzigen op profiel pagina - Wanneer een gebruikersaccount wordt aangemaakt kan de Beheerder een voorkeurstaal opgeven. Indien gewenst kunnen gebruikers deze taal aan te passen via Taal in de menubalk. De gewenste taal kan vanaf nu ook ingesteld worden op de profiel pagina in Accounts.
  • Nieuw Leviy x zvoove logo - Leviy is onlangs onderdeel geworden van zvoove. Dit betekent ook een kleine wijziging aan het logo van Leviy. Op verschillende plekken is het nieuwe logo toegepast. Heb jij hem al gespot?
  • Geocoder - De geografische locatie van een object (plek op de kaart) heeft diverse mogelijkheden in Leviy, en we voorzien uitgebreide mogelijkheden hiermee in de toekomst. Deze functionaliteit is nu gebaseerd op de gegevens in het Nationale Georegister en is hierdoor altijd up to date.

Wat is er verbeterd in de App v4001.7?

• Weergave schoonmaak status verbeterd - Op het unit scherm is nu ook de weergave van de schoonmaak status met bijbehorende labels en opmerking onder handen genomen. De hoeveelheid tekst is verminderd, waardoor het scherm een stuk rustiger oogt en de nadruk op de belangrijkste informatie komt te liggen.
  • Status wijzigen knop naar boven geplaatst - De knop om de schoonmaak status te wijzigen stond ietwat vedwaald op het unit scherm. We hebben deze naar boven geplaatst zodat deze nu direct onder de schoonmaak status te vinden is.
  • Styling titels consistent gemaakt - Titels op de klant, object en unit schermen waren op verschillende manieren vormgegeven. Dit had er mee te maken dat bepaalde delen van de App vernieuwd zijn en andere delen nog niet. Vernieuwd of niet, alle titels op deze schermen zijn nu in elk geval consistent vormgegeven.
  • Weergave bestanden filter verbeterd - In de bestanden filter kan gekozen worden om bestanden te filteren welke gekoppeld zijn aan specifieke klanten, objecten of unit categorieën. De tekst op de keuze knoppen 'Klant', 'Object' en 'Unit categorie' is vervangen door de bijbehorende iconen.
  • Filter automatisch onthouden - Op het vernieuwde units scherm worden de gekozen filter opties per object onthouden. Dit voorkomt herhaaldelijk dezelfde handelingen moeten uitvoeren om het voor jou optimale overzicht te creëren. Momenteel is dit nieuwe scherm nog in een testfase. Wil je vervroegd toegang tot deze feature? Meld je aan voor ons testteam!
  • Nieuw terug icoon - Het icoon om naar een vorig scherm te navigeren is vervangen door een nieuw icoon .
  • Performance taak registratie verbeterd - Bij het registreren van een herhalende taak wordt de synchronisatie niet meer aangeroepen, waardoor het registreren van meerdere taken achter elkaar een stuk sneller kan. Let op: je dient hierdoor wel nog handmatig te synchroniseren.
  • Compatibility - We hebben tal van de componenten (bouwstenen) bijgewerkt om de compatibiliteit van diverse Android en iOS versie te verbeteren.

Wat speelt er achter de golven?

• Aandachtspunten uitgelicht - Op het vernieuwde units scherm werken we aan het uitlichten van units met aandachtspunten. Schoonmakers kunnen zodoende makkelijk inzien waar nog openstaande aandachtspunten te voldoen zijn.

Laat ons weten wat je vindt!

Heb je feedback voor ons over huidige modules of nieuwe ontwikkelingen? We horen het graag! Geef het aan ons door via de onderstaande link (1 minuut):