Release Notes ✍️ - 30 november 2021

Gewijzigd op Mon, 22 Nov 2021 om 12:25 PM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.39?

• Geblokkeerde gebruikers uitgelicht bij bewerken groep - Wanneer een gebruiker geblokkeerd wordt, kan het voorkomen dat deze nog aan een groep toegewezen is. Bij het bewerken van een groep worden geblokkeerde gebruikers nu in een apart tabje getoond om ruis te verminderen en snel inzicht te geven in welke mogelijk nog ontkoppeld moeten worden.
  • Splitsing actieve en inactieve objecten - In 'Organisatie' is het objecten overzicht opgesplitst in actief en inactief. Zo zijn we weer een stapje dichterbij het vernieuwen van object beheer.
  • Beter onderscheid statussen controle planning - In de controle planning is de weergave van geplande controles versimpeld om de leesbaarheid te verbeteren. Icoontjes worden enkel gebruikt als extra indicators en het aantal status kleuren is teruggebracht naar drie:
    • Blauw = Nog uit te voeren controles
      • Een tijd icoon  is zichtbaar wanneer het de laatste dag is dat de controle uitgevoerd kan worden
    • Rood = Geannuleerde controles
      • Een bericht icoon  is zichtbaar wanneer een medewerker een reden heeft opgegeven waarom een controle niet kon worden uitgevoerd
    • Groen = Afgeronde controles
      • Een success icoon  is zichtbaar wanneer de controle een voldoende gescoord heeft
      • Een fout icoon  is zichtbaar wanneer de controle een onvoldoende gescoord heeft
  • Status klant - Op de detail pagina van een klant in Organisatie is de status van de klant toegevoegd. Zo blijft het altijd duidelijk welke status de gekozen klant heeft.

Wat is er verbeterd in de App v4001.8?

• Aandachtspunten uitgelicht - Op het vernieuwde units scherm hebben units met aandachtspunten nu een indicator. Schoonmakers kunnen zodoende makkelijk inzien waar nog openstaande aandachtspunten te voldoen zijn. Wil je toegang krijgen tot deze nieuwe feature? Meld je aan voor ons testteam!
  • Synchroniseer knop ook op het nieuwe units scherm - Bij het vernieuwen van delen van de App, is de Sync knop onaangeroerd gelaten. Deze release omvat een vervanging van de synchronisatie-knop in sommige schermen van de App. Visueel is deze ongewijzigd, maar onder de motorkap zijn dingen gemoderniseerd.

Wat speelt er achter de golven?

• Werkbonnen module - Achter de schermen zijn we druk bezig met een nieuwe werkbonnen module. Over een tijdje is het mogelijk om middels een koppeling met een extern systeem, werkbonnen in de Leviy App in te zien en af te handelen.