Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Om gebruik te maken van de Housekeeping module is het noodzakelijk om enkele configuraties in te stellen. Voordat je onderstaande stappen te kunnen nemen moet je eerst voor dit object de module Housekeeping geactiveerd hebben. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Volg de onderstaande stappen om de check-in, check-out, start- en eindtijden bij het object in te stellen:

1. Navigeer via de menubalk naar het Object

2. Klik op Bewerken

3. Vul de volgende gegevens in:

a. Vul de Check in tijd in

b. Vul de Check out tijd in

c. Vul de Starttijd schoonmaak in

d. Vul de Eindtijd schoonmaak in

4. Klik op Opslaan

De tijden zijn geconfigureerd.