Release Notes ✍️ - 8 februari 2022

Gewijzigd op Wed, 26 Jan 2022 om 05:41 PM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat speelt er achter de golven?

• Werkbonnen module - Achter de schermen zijn we bezig de puntjes op de i te zetten voor de nieuwe werkbonnen module. Naast het loggen van de start- en eindtijd, kunnen er foto's en een opmerking toegevoegd worden aan een opdracht. Zo kan de bewijsvoering goed worden gewaarborgd. Ook hebben we de API's gerealiseerd om de werkbonnen te kunnen uitwisselen met externe systemen.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.41?

• Verbeterde archivering formulieren - Aan het ingevulde formulieren overzicht is een filter op maand en jaar toegevoegd, waardoor het mogelijk is gemaakt verder terug te kijken in de historie van ingevulde formulieren. Voorheen was het alleen mogelijk de laatste 1000 formulieren in te zien, maar nu kun je alle ingevulde formulieren terug vinden. Standaard staat deze filter op de huidige maand en jaar.
  • Details van medewerkers op één centrale plek - Waar voorheen dit enkel per object kon, kun je nu de details van elke medewerker binnen de organisatie inzien in Organisatie. Onder details verstaan we de persoonlijke informatie en de in- en uitdienst data.
  • Gekoppelde objecten per medewerker inzien - Naast de details van een medewerker, kunnen nu ook per medewerker de gekoppelde objecten ingezien worden. Deze koppeling van medewerkers aan objecten is niet nodig indien de medewerker ook als gebruiker is geregistreerd in Leviy. De lijst van werklocaties (objecten in Leviy) zorgt er echter voor dat de medewerkers op diverse plekken verschijnen en te selecteren zijn. Bijvoorbeeld in formulieren die aan een object zijn gekoppeld, (DKS en Checklist) controles, schoonmaakstatussen / werkbriefjes, enzovoorts.
  • Groepen verwijderd uit Beheer menu - Vorig jaar is het groepen beheer volledig herzien in Organisatie. Voorheen was groepen via het menu item Beheer in het Dashboard te bereiken. Deze koppeling is omwille van een soepele overgang nog even in stand gehouden, echter is groepen beheer nu enkel te bereiken via Organisatie in het hoofdmenu.
  • Subcategorieën van een checklist dupliceren - Naast het dupliceren van een checklist categorie, kun je nu ook een subcategorie dupliceren. Zo heb je binnen een handomdraai een nieuwe checklist definitie aangemaakt.
  • Schoonmaak- en inspectietijd niet meer standaard verplicht - Om een taak te configureren dienden voorheen de schoonmaak- en inspectietijd ingevuld te worden. Deze tijden zijn alleen voor de Housekeeping module van toepassing en zullen nu alleen verplicht ingevuld moeten worden wanneer deze module geactiveerd is voor een object. Dat scheelt weer een hoop handelingen bij het configureren van bijvoorbeeld een periodieke taak!

Wat is er verbeterd in de App v4001.10?

• Weergave toegewezen schoonmakers en controleurs verbeterd - Om de dagelijkse schoonmaak te beheren kunnen units toegewezen worden aan schoonmakers of controleurs. Deze worden dan getoond op het scherm van de betreffende unit in de App. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd aan de weergave, waarmee het scherm een stuk rustiger is geworden en het makkelijk af te lezen is of er mensen zijn toegewezen.
  • Synchronisatie snelheid - Het synchroniseren van gegevens in de App is afhankelijk van de autorisaties van de gebruiker. Heeft een gebruiker toegang tot grotere aantallen klanten, objecten en units dan duurt het iets langer. We hebben dit op diverse onderdelen verbeterd en zullen hier de komende tijd verder aan werken.