Release Notes ✍️ - 21 april 2022

Gewijzigd op Tue, 26 Apr 2022 om 10:39 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.43?

• Schoonmaak status 'Schoonmaken' leidend bij import- Bij het importeren van een nieuwe planning wordt de schoonmaak status 'Schoonmaken' niet langer overschreven door een andere status. Hiermee wordt voorkomen dat units waar de schoonmaak op een eerder moment is uitgesteld uit het oog verloren wordt door de schoonmaak medewerkers.
  • Groter invoerveld voor omschrijving van acties - Om makkelijker informatie kwijt te kunnen over acties die voortkomen uit meldingen, is het invoerveld vergroot. Deze kan, indien gewenst, handmatig nog verder vergroot worden.
  • Nieuwe object pagina - Op de nieuwe object pagina in Organisatie kun je in één overzicht alle details van een object bekijken. Onder details verstaan we de titel, nummer, adres, gegevens van contactpersoon en gekoppelde groepen.
  • Standaard ruimtesoorten en elementen geüpdate - Wanneer je met Leviy start, zorgen we altijd voor een standaard set aan veelvoorkomende ruimtesoorten en bijbehorende elementen. Dit scheelt beheerders een hoop werk bij het inrichten. Deze standaard set aan ruimtesoorten en elementen was aan vernieuwing toe. Na een inventarisatie hebben we deze geactualiseerd met nieuwe veelvoorkomende ruimtesoorten en elementen.
  • Nieuw DKS board - Het DKS board in Leviy Analytics is geoptimaliseerd data gedreven beslissingen nog effectiever te ondersteunen. Wil jij vervroegd toegang? Meld je aan voor ons testteam!
  • Wijzig startdatum dienstverband medewerker - De startdatum van het dienstverband van een medewerker kan nu aangepast worden vanaf de medewerker pagina in Organisatie. Dit kan bijvoorbeeld van handig zijn wanneer een medewerker eerder is begonnen dan het gebruikersaccount is aangemaakt. De startdatum van het dienstverband wordt namelijk automatisch ingevuld met de datum dat de gebruiker in Leviy is geregistreerd.
  • Audits API Developer Documentatie - In deze release hebben we uitgebreide developer documentatie gerealiseerd voor de Audits API.

Wat is er verbeterd in de App v4001.12?

• Versnelde synchronisatie - Het synchronisatie mechanisme voor meldingen is geheel vernieuwd. Dit komt de snelheid ten goede en zorgt voor een robuustere werking op met name iOS devices.
  • Totaal periodieke taken per object - Wanneer je gebruik maakt van het nieuwe units scherm kun je per object inzien voor welke units er nog periodieke taken uitgevoerd moeten worden. Je kunt vanaf hier binnen één klik inzien waar nog taken met prioriteit open staan. Erg handig!
  • Meer informatie over taken - Sommige taken hebben extra uitleg nodig. Daarom kun je taakdefinities nu ook een omschrijving meegeven. Deze omschrijving is te lezen bij het uitvoeren van een taak in de App.
  • Werk vooruit met taken - Het is nu mogelijk om taken die voor de toekomst gepland zijn alvast te registreren. Dit biedt flexibiliteit om alvast vooruit te werken, als een eerdere dag zich beter leent.
  • Aan mij toegewezen - Het nieuwe units scherm is voor gebruikers met het gebruikerstype schoonmaker standaard gefilterd op 'Aan mij toegewezen'. Zo is geen extra handeling nodig om te zien waar ze aan zijn toegewezen. Deze feature zit nog in een testfase. Wil je hier vroegtijdig gebruik van maken? Neem dan contact met ons op!